Image

Izrada web stranica

Izrada web stranica

Svrha web stranica

Izrada web stranice je investicija u vlastiti posao. Svrha izrade nove web stranice ili redizajna postojećih web stranica je prodaja vaših usluga ili proizvoda. Drugim riječima izrada novih web stranica ili povremeno redizajniranje postojećih web stranica danas su nužna investicija u vlastiti posao. Investirajte u vlastiti posao na način da izradite kvalitetne web stranice po trenutno vodećim standardima u našoj industriji.

Tehnologija izrade web stranica

Izrađujemo web stranice u PHP frameworku Symphony sa MySql bazom podataka koristeći Bootstrap za HTML, CSS i JS. Svi naši projekti izrađeni su u navedenim tehnologijama te postoji i mogućnost da vaše projekte iz drugih tehnologija kao što su Wordpress, Joomla, Drupal te razne “custom made” varijante prebacimo na naš framework.

Cijena izrade web stranica

Obzirom da je svrha vaših web stranica prodaja vaših usluga ili proizvoda nužno je da investirate u vlastiti posao na pravi način. Tražite li “jeftine web stranice”, “najjeftinije web stranice”, “najpovoljnije web stranice”, “obične web stranice”, “jednostavne web stranice” i slično ne znači nužno da ćete proći najjeftinije i najpovoljnije jer svako programsko rješenje za izradu web stranica ovisi o poslu kojim se bavite. Cijena izrade web stranica kreću se od par tisuća kuna pa sve do nekoliko desetaka tisuća kuna. Zatražite ponudu kako biste dobili odgovarajuću cijenu sa argumentima koji čvrsto stoje iza te cijene.

Vrste web stranica

U mogućnosti smo izraditi i jednostavne i zahtjevne i vrlo zahtjevne web stranice. Izrađujemo korporativne web stranice, portale, web shopove sa kartičnom naplatom, CRM-ove, custom made aplikacije bilo koje vrste.

Image
arrow_upward