Image

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics web aplikacija vam omogućava jednostavno, brzo, sigurno i napredno mjerenje uspješnosti vaše web stranice. Nezaobilazni je alat u svakodnevnoj upotrebi u digitalnom poslovanju.

Instalacija Google Analytics aplikacije

Za uspješno mjerenje vaših poslovnih ciljeva Google Analytics je potrebno ispravno implementirati u vaše web stranice, ali i podesiti u administracijskom korisničkom sučelju same aplikacije. Samo aktiviranje Google Analyticsa i implementacija koda za praćenje na web stranicama nije dovoljno za vaše poslovanje. Sama aplikacija ima vrlo napredne mogućnosti koje vam omogućavaju da izvučete maksimalno iz svojih web stranica stoga ih treba i maksimalno iskoristiti.

Upravljanje korisnicima u Google Analytics aplikaciji

U samoj aplikaciji imate mogućnost određenim korisnicima dati uvid u vaše statistike, izvještaje i mjerenja stoga je vrlo bitno da se znate navedenim opcijama upravljati kako biste zaštitili svoje poslovanje i privatnost.

Mjerenje konverzija u Google Analytics aplikaciji

Svrha same Google Analytics aplikacije je ispravno postavljanje mjerenja konverzija. Bez kvalitetno i ispravno postavljanjih mjerenja konverzija nećete imati kvalitetan uvid u isplativost vašeg online poslovanja. Obzirom da se radi o vrlo naprednoj i tehnički zahtjevnoj aplikaciji preporuka je da se navedeno prepusti stručnjacima za navedeno.

Kreiranje izvještaja i analiza

Nakon ispravne instalacije mjerenja putem alata za kreiranje izvještaja omogućeno vam je u vrlo kratkom roku dobiti napredne i detaljne analize vaših web stranice koje vam mogu dati uvid u uspješnost vašeg online poslovanja.

Integracija sa ostalim Google aplikacijama

Google Analytics je također moguće povezati sa drugim izuzetno naprednim alatima u digitalnom poslovanju kao što su Google Ads, Google Firebase, Google Search Console, Google Adsense i ostalim proizvodima.

Zatražite ispravnu implementaciju Google Analyticsa

Javite nam se i zatražite ispravnu implementaciju Google Analyticsa.

Image
arrow_upward