Image

Savjeti kako ispravno koristiti Google+

29.10.2012. u kategoriji  Google+
Autor: Bruno Šarić

Savjeti kako ispravno koristiti Google+

Google+ je odlična platforma za druženje sa korisnicima koji dijele iste interese kao i vi, no treba znati kako ga ispravno koristiti. Pušteno je dosad dosta Google+ vodiča od strane najaktivnijih i najzadovoljnijih Google+ korisnika, njih možete uvijek naći pretraživanjem na Googleu, stoga neću o tome. Uglavnom prednosti korištenja Google+ su velike i po mom osobnom mišljenju treba u njega uložiti vrijeme zato evo nekoliko savjeta na koji način koristiti navedenu platformu:

Google+

  1. Počnite pratiti što je moguće više korisnika prema vašim interesima - ukoliko vas zanimaju konji, pronađi što je moguće više korisnika koje zanima navedena tema i počnite ih pratiti. Imate odlične alate i aplikacije za pretraživanje po temama. Nemojte pratiti 20, 50 ili 100 ljudi, pratite ih na tisuće, što više ljudi dodate u svoj stream to će se više toga dogoditi za vas. Kasnije možete naprednim opcijama Google+ filtrirati stream i učiniti ga preglednijima.
  2. Počnite komunicirati sa najaktivnijim korisnicima prema vašim interesima - ukoliko je to vaša tema uspostava komunikacije neće biti problem. Ostavljajte komentare, glasajte sa +1 na sadržaje tih korisnika te dijelite vlastite sadržaje na tu temu.
  3. Počnite biti aktivni korisnik za teme koje vas zanimaju - cilj korištenja bilo kakve mreže je dijeljenje vlastitih ideja, što više toga podijelite, a da to ima smisla i bude zanimljivo, to bolje za vas. Prepoznaju li vas drugi korisnici da vas stvarno interesira to što objavljujete vrlo brzo će vas prepoznati te početi pratiti i stvari će se odvijati u vašu korist.
  4. Nemojte se ograničavati na hrvatske korisnike - ukoliko želite izvući maksimum iz svega družite se sa svima, hrvatskim i stranim korisnicima. Postoje odlične Google+ opcije koje će vam omogućiti zasebnu komunikaciju sa hrvatskim i svim ostalim korisnicima.
  5. Nemojte prestati tražiti nove aktivne korisnike prema vašim interesima - koliko truda uložite u izgradnju kvalitetnog streama takav će vam biti i rezultat. Sve je vezano za korisnike koje pratite, ne pronađete li aktivne i entuzijastične korisnike najvjerojatnije se ništa posebno neće dogoditi. Vjerujem da isto vrijedi i za sve ostale društvene platforme.

Vi ste ti koji birate i koji ulažete trud u izgradnju svog streama. Ukoliko vam je stream prazan ili dosadan imajte na umu da ste ga vi takvog stvorili. Na Google+ je veliki broj stručnjaka iz dosta industrija i jako puno brandova samo ih treba pronaći i početi pratiti.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward