Image

Twitter i Facebook utječu na rejting na tražilicama

30.11.-0001. u kategoriji  Google
Autor: Bruno Šarić

Twitter i Facebook utječu na rejting na tražilicama

Iako je već stara vijest da Twitter i Facebook imaju neke veze sa rejtingom na Googleu nikako da se naši ljudi tome prilagode kako treba. Nije dovoljno samo objaviti nešto na Twitteru i Facebooku već je potrebno natjerati ljude da to malo i podijele. Za početak biste mogli na svoje stranice implementirati mogućnost dijeljenja sadržaja putem Facebooka i Twittera. Odličan primjer implementacije možete vidjeti na Netokraciji ili na Tportal.hr.

Nemojte skrivati te share buttone na dno stranice već ih istaknite koliko god možete da ljudima padne napamet podijeliti članak. Obzirom da su testiranja pokazala da se navodno broje retweetovi ili broj podjela na Facebooku trebate forsirati navedeno. A zatim trebate malo i razmisliti što dijelite i na koji način jer tu ne prolaze sve stvari tako jednostavno, pogotovo ukoliko niste uključeni u društvenu zajednicu na ispravan način.

Osim Facebooka i Twittera tu bi u igri mogle biti i ostale brojčano jače društvene mreže kao Linkedin, Youtube, Flickr ili Stumbleupon. Krajnje vrijeme je da se uključite i počnete brinuti o tome.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward