Image

Seminar - Uvod u online oglašavanje

30.11.-0001. u kategoriji  Seminari i događanja
Autor: Bruno Šarić

Seminar - Uvod u online oglašavanje

Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz offline u online oglašavanje, pripremili smo seminar Uvod u online oglašavanje u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta.

Praćenje razvoja novih trendova iznimno je zahtjevan posao i jedan od ključnih faktora uspješne online kampanje.

Seminar će pokazati ključne prednosti online oglašavanja - njegovu daleko nižu cijenu, a potom dolazi mogućnost preciznog ciljanja željenih skupina te lako mjerljiv povrat na investiciju. Svakodnevno oglašivač može pratiti sve relevantne statistike o posjetiteljima svoje internet stranice te kupcima pojedinog proizvoda ili usluge.

Kod online oglašavanja, u svakom trenutku je poznato da li se pojedina investicija isplati i na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat.

Uvod u online oglašavanje će održati Filip Višić koji se internet savjetovanjem i marketingom bavi još od 2003. godine. Seminar organizira tvrtka Informativka d.o.o. U cijenu seminara uključena je kava dobrodošlice te ručak u prostorijama zgrade King ICT-a. Seminar će se održati u prostorijama zgrade King ICT-a (Buzinski prilaz 10, Zagreb).

Više informacija o seminaru na www.informativka.com.

P.S. ovaj seminar vam stvarno preporučam da poslušate ukoliko se bavite prodajom proizvoda ili usluga.  Informacije koje ćete čuti ne dolaze iz teorije nego prakse. Osobno sam se uvjerio kroz nekoliko proteklih godina.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward