Image

Mini Seedcamp Ljubljana 2009.

30.11.-0001. u kategoriji  Seminari i događanja
Autor: Bruno Šarić

Mini Seedcamp Ljubljana 2009.

SeedCamp Ljubljana

Mini Seedcamp Ljubljana održati će se 14. i 15. svibnja 2009. u Ljubljani (Slovenija) i okupiti 20 najboljih tehnoloških i web startupa cijele jugoistočne Europe: Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Makedonije i drugih zemalja regije. Pozivamo vas da se prijavite do 27. travnja na www.seedcamp.com.

Seedcamp je natjecanje za mlade IT i web poduzetnike u kojemu 5 pobjedničkih timova dobiva 50 tisuća eura investicije svaki te tri mjeseca treninga i rada na svojoj tvrtki u Londonu. Savjetnike koje dobivaju dolaze iz najuspješnijih svjetskih tehnoloških tvrtki: Googlea, Microsofta, Mozille, Facebooka,...

Mini Seedcamp Ljubljana dvodnevni je događaj u kojem će 20 tvrtki iz jugoistočne Europe dobiti priliku predstaviti svoje projekte pred vodećim ljudima industrije, mentorske seminare te bolju priliku za sudjelovanje na Seedcamp natjecanju. Na ljubljanskom Seedcampu sudjelovati će, među ostalim, Fred Wilson iz Union Sq. Ventures (Tumblr, Twitter Disqus,…) te Saul Klein iz Accelerator grupe (Dopplr, Zemanta,…).

Ovaj događaj nije konferencija već ekosistem koji pokušava pomoći mladim tvrkama i timovima u njihovom daljnjem poslovanju. Uz to, radi se vjerovatno o najjednostavnijem načinu pristupa vodećim investicijskim fondovima. Prijave se primaju do 27. travnja, tako da preporučamo svim ambicioznim startupima da se prijave na: www.seedcamp.com.

Dodatne informacije: http://seedcamp.com/pages/ljubljana09.

Možda se i ja zaletim obzirom da mi je blizu.
 

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward