Image

Barcamp: najmanja IT i web anti-konferencija koja je osvojila svijet - u Zagrebu

30.11.-0001. u kategoriji  Seminari i događanja
Autor: Bruno Šarić

Barcamp: najmanja IT i web anti-konferencija koja je osvojila svijet - u Zagrebu

U Zagrebu, 23. siječnja 2008. održati će se drugi po redu BarCamp Zagreb (http://barcamp.ini.hr), jedna u nizu sličnih malih IT i web konferencija koje se održavaju širom svijeta. Bangkok, Taipei, Kiev, Hong Kong, Washington, Los Angeles i Toronto samo neki su u nizu BarCampova, događaja temeljenih na jedinstvenoj organizaciji: BarCamp je besplatan, a "upad" se naplaćuje kroz aktivno sudjelovanje sudionika u područjima IT i web tehnologija, komunikacija i poduzetništva.

Samo 7 dana za prijavu na "anti-konferenciju"

BarCamp Zagreb organiziran je u rekordnom roku od samo nekoliko dana, a do konferencije je ostalo tek 7 dana. Pozivaju se svi željni upoznavanja s novim IT i web trendovima da se ne samo prijave, već i predaju tijekom konferencije i podijele s svima svoje iskustvo i znanje. S obzirom da je broj mjesta ograničen, potrebno je što prije prijaviti se na http://barcamp.ini.hr! Sve se sudionike također potiče da svoje dojmove podijele tijekom i nakon konferencije putem blogova, wiki stranica te drugih kanala. BarCampovi se u potpunosti suprostavljaju praksi zatvaranja događaja za javnost!

Zašto ne predavati na BarCampu?

Prvi BarCamp Zagreb bio je iznimno uspješan. Mladi web programer Luka Vida tvrdi da: "BarCamp je bio pun pogodak za svakoga tko želi saznati nešto o web biznisu.". Predavače su uključivali kako već iskusni predavači (poput Damira Sabola, osnivača Iskona) tako i mnogi mladi, ponekad i nepoznati talenti - programeri, poduzetnici, dizajneri,... Ove godine opet pozivamo sve s iskustvom i znanjem weba i IT-a da predlože vlastita predavanja na http://barcamp.ini.hr te pridruže se: Viktoru Marohniću koji će objasniti kako je je projekt Shout’Em dobio 350 tisuća eura investicije, Vlatku Kosturjaku koji će nas upoznati s Open Web Applications Security projektom, prljavim trikovima u prodaji Tomislava Cara te osnovnim strategijama za promociju i poslovanje - kroz blog o kojima će govoriti Ivan Brezak Brkan.

Više informacija o BarCampu Zagreb 2009. možete naći na web stranici http://barcamp.ini.hr, gdje se možete i prijaviti!

Ukoliko trebate ikakve dodatne informacije u vezi BarCampa Zagreb, slobodno se obratite našem voditelju za blogerske i medijske komunikacije:

Voditelj za blogerske i medijske komunikacije
Ivan Brezak Brkan
ivan@ini.hr
+385 (91) 121 1717
 

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward