Image

Nemojte me kontaktirati i tretirati kao besplatni servis

30.11.-0001. u kategoriji  SEO.hr novosti
Autor: Bruno Šarić

Nemojte me kontaktirati i tretirati kao besplatni servis

Izgleda da ću ipak morati ovo reći preko bloga jer neke stvari mi više nisu baš naj. Ovo nije upućeno većini stalnih čitatelja bloga, iako su neki na toj listi, već i onima koji dolete preko Google i odmah bi na kontakt. Zamolio bih sve koji me planiraju ubuduće kontaktirati da dobro razmisle kako će to napraviti jer mi se događa sljedeće:

 1. Pozivi izvanog radnog vremena, pozivi u 22 h navečer, pozivi nedjeljom i subotom, blagdanima sa razno raznim pitanjima o svim mogućim tražilicama. Zamolio bih vas da poštujete koliko tolko moje radno vrijeme.
 2. Pozivi tipa: dobar dan, imam jedno pitanje, znate ja imam domenu i nisam siguran kako bih ovo i ovo odradio? Moj odgovor: najbolje vam je ovako i ovako. Odgovor na moj odgovor: ok, bok. Ja vam nisam besplatan servis iako gotovo uvijek odgovorim.
 3. Emailovi u kojima navodite svoje domene da ih pregledam i zatim da vas nazovem i da vam javim što mislim. Ja vam nisam besplatni servis.
 4. Emailovi u kojima mi neprestano postavljate sve više i više pitanja, a iz pitanja se vidi da niste uopće pokušali pronaći odgovore ili da uopće ne pratite blog. Događa se da dobijem pitanja na koja se mogu naći odgovori u 3 zadnja posta, što znači da ne pratite blog.
 5. Emailovi u kojima zahtijevate da vam se javim u određeno vrijeme.
 6. Emailovi u kojima zahtijevate da vam se javim kad idem u Zagreb.
 7. Emailovi u kojima zahtijevate da se požurim sa odgovorom.
 8. Emailovi u kojima bilo što zahtijevate.
 9. Zahtjevi da vas stavim na svoju Skype listu ili bilo koji drugi messenger.
 10. Zahtjevi u kojima tražite da si skinem neki drugi messenger jer vi ne koristite moj pa da vas stavim na  kontakt listu.
 11. Bilo kakav oblik kontakta putem bilo kakvog servisa u kojima tražite bilo što od gore navedenog.

Znam da to zvuči malo nabrijano sada, sa moje strane nije, no svejedeno morao sam to reći jer mi telefon zvoni nekoliko puta dnevno, pitanja i mailovi stižu svako malo, a ako ne odgovorim na pitanje preko telefona ili emaila ili kažem da ne stignem pregledavati domene i slično i da ne mogu doći ispadnem zločesta crna ovca. Molim vas da razmislite o navedenom i stavite sebe u moju poziciju. Ne želim biti crna ovca, ali me tjerate da budem.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward