Image

Ako možete zaradit 20$ onda možete i 200$

30.11.-0001. u kategoriji  Google Adsense
Autor: Bruno Šarić

Ako možete zaradit 20$ onda možete i 200$

Zapeli ste na 20$ mjesečno i nikak dostić onih 100 $ mjesečno za isplatu kod Googlea? :) Puno više webmastera nikad ne dostigne 100$ mjesečno, a razlog je banalan: ne žele radit. Morao sam to reć jer svaki put kad me netko kontaktira za savjet kako dostići tih 100$, ja mu odgovorim točno što treba radit i većina nikad ne odradi navedeno.

Svatko tko može zaradit 20$ mjesečno, može zaradit i 200$ mjesečno i više, ako se odluči raditi na tome. Ako ste zaradili 20$ sa jednim webom i nikako da zaradite više, što trebate napraviti? Ponovit to isto još 4 puta. Podignete još 4 weba i napravite koliko ste napravili za jedan web i imate tih 100$ mjesečno. Ako hoćete 200$ ponovite to još 5 puta. Poanta je samo da morate raditi, da biste zaradili novac, barem u početku. Kada zaradite onda možete plaćati druge da vam rade, a vi će te postavljat Googleove reklame.

Najgora stvar koju možete napraviti je imati jedan web i čekati da počnete zarađivati. Nitko od poznatih blogera ne zarađuje sa jednim webom te sve silne novce o kojima govore. Svi imaju što je moguće više webova. Ako hoćete zarađivat pomirite se sa time da ćete morati raditi. Radom se smatra podizanje novih webova i rad na promociji tih webova. Sami odlučujete koliko ćete i da li ćete zarađivati putem interneta.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward