Image

Microsoft Hrvatska - Advanced Technology Day 3

30.11.-0001. u kategoriji  Seminari i događanja
Autor: Bruno Šarić

Microsoft Hrvatska - Advanced Technology Day 3

Dobio sam informacije i poziv na email za Advanced Technology Day 3 organiziran od strane Microsofta u Hrvatskoj. Nažalost osim par predavanja vezanih uz web poslovanje većina je vezana uz  Microsoft tehnologije koje ja osobno ne koristim, no vjerujem da mnogi da, zato uz skroz nisku i simboličnu cijenu od 350 kn kotizacije možete naučiti puno od profesionalaca. Moj osobni stav je da su odlični programeri u prednosti kad je u pitanju SEO jer ga mogu znatno brže implementirati i mnoge stvari lakše shvate kao početnici nego webmasteri koji slabo poznaju programiranje. Iskustvo mi je pokazalo da je programiranje jedan od najboljih "SEO alata", zato preporučam raditi i na tom polju. Tema samog seminara je kako sami kažu:

Na skupu ćemo vam kroz predavanja predstaviti tehnološka rješenja te serverske i klijentske proizvode koji mogu pridonijeti znatno bržem, efikasnijem i kvalitetnijem razvoju web-aplikacija. Razgovarat ćemo i o različitim scenarijima korištenja tehnologija, kao i predstaviti konkretne primjere i studije slučaja. Sudionicima na raspolaganju stoji 15 predavanja podijeljenih u dva paralelna skupa predavanja i šest tematskih cjelina. U sklopu skupa bit će održan i okrugli stol na temu Web 2.0 rješenja, na kojem će sudjelovati stručnjaci iz svijeta enterprise rješenja, domaćih startup tvrtki i IT novinarstva.

Sve informacije za prijavu i sudjelovanje na seminaru možete pronaći na gornjem linku uključujući i same predavače koje mnogi vjerujem poznaju te sami raspored predavanja. Preporuka.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward