Image

Top 5 SEO news blogova koji prate industriju redovito

30.11.-0001. u kategoriji  SEO općenito
Autor: Bruno Šarić

Top 5 SEO news blogova koji prate industriju redovito

Ima jako puno kvalitetnih SEO blogova i to ponekad zna živcirat jer ih je nekad i teško pratiti putem RSSa. Ali postoji vrlo mali broj blogova koji pokrivaju baš vijesti vezane uz search industriju, ti blogovi prate za vas sve ostale blogove i stranice na tu temu. Zato ne trebate čitat 150 blogova, već možete pratiti te glavne news blogove koji će vam polinkat sigurno ono što je bitno. Za mene ti blogovi su sljedeći:

  1. SearchEngineLand.com - to je definitvno najkvalitetniji news blog po praćenju što se događa u search industriji. Također svaki tjedan imate objavljene najzanimljivije linkove po temama u SearchCap  kolumni. Ako samo pratite tu kolumnu pratit ćete sasvim dovoljno informacija. Također postoji i mogućnost pretplate na dnevni i mjesečni newsletter u kojem ćete opet dobiti najzanimljivije postove i linkove kroz  zadnjih nekoliko dana ili tjedana.
  2. SERoundtable.com -  također vrlo kvalitetan news blog, redovito osvježavan i prepun informacija, ali sa naglaskom na praćenje forumskih rasprava, jako često možete naći rasprave na trenutno popularne teme.
  3. Sphinn - social network web sličan Diggu gdje se okupljaju svi koji prate SEO i internet marketing industriju. Sphinn donosi jednu širinu jer ćete moći naći dosta novih i manjih blogova na temu internet marketinga.
  4. SearchEngineWatch - najstariji blog u search industriji koji također vrlo opširno prati industriju tražilica.Dosta je ozbiljan, ali i detaljan.
  5. SearchEngineJounal - blog sa više autora koji također redovito pokriva sva događanja i sve vijesti.

Svi ti blogovi imaju više autora, autora koji redovito posjećuju sve seminare i čitaju hrpu blogova i sve što valja će polinkat. Ali možete i pratiti i sve SEO blogove zasebno ako imate vremena.

Analiziraj svoju web stranicu
language
* Unesite naziv svoje web stranice npr. https://www.seo.hr
arrow_upward