Prijevod web-stranica

Želite li nastupiti kvalitetno na stranim tržištima, profesionalni prijevod web-stranica ključan je za uspjeh same web-stranice.


Cijena usluge: POŠALJITE UPIT

Profesionalni prijevod web-stranica na strane jezike ključan je element za kvalitetan nastup na stranim tržištima. Posjetitelji web-stranica očekuju kvalitetno preveden sadržaj web-stranica na svome materinskom jeziku ili jeziku kojeg razumiju. Također, sam prijevod utječe i na niz drugih bitnih elemenata kao što su cijena oglašavanja putem raznih oglasnih sustava (npr. Google Adwords), broj upita ili prodaja za proizvod ili uslugu koja se nudi te u konačnici cjelokupni uspjeh same web-stranice. Prevođenje web-stranica investicija je koja se često višestruko vraća stoga prevedite svoje web-stranice kako bi zauzeli željeno mjesto na svojim ciljanim tržištima.

Ciklopea d.o.o.

Najbolje tvrtke u svijetu s Forbesove liste imaju u prosjeku sadržaj na 15 jezika i to je najbolji dokaz da se prevođenje/lokalizacija isplati. Prema istraživanjima:

- više od 50% ispitanih smatra da su informacije na njima razumljivom jeziku važnije od cijene proizvoda/ usluge
- više od 60% ispitanih - odustaje od kupnje zbog nedostatka informacija o proizvodu, usluzi ili isporuci
- više od 70% ispitanih - sklono je kupiti proizvod ili uslugu ako su informacije dostupne na njihovom materinskom jeziku.

Zaključak istraživanja je jednostavan: prevođenje i lokalizacija predstavljaju investiciju, a ne trošak. I to jednu od najisplativijih investicija jer prema podacima ROI (povrat investicije) dostiže vrijednost u omjeru 1:27.

U suradnji s tvrtkom CIKLOPEA d.o.o. u mogućnosti smo vam ponuditi vrhunsku i brzu usluga prijevoda web-stranica na sve svjetske jezike. Tvrtka CIKLOPEA jedan je od vodećih pružatelja prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga u Republici Hrvatskoj i regiji Jugoistočne Europe (SEE). Tvrtka je certificirana prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 (sustav upravljanja kvalitetom) i EN 15038:2006 (sustav upravljanja kvalitetom za prevoditeljske tvrtke).

Za brzu procjenu ili narudžbu prijevoda posjetite www.ciklopea.com i zatražite svoju ponudu online.

Javite nam se

  1. Npr. Pero Perić

  2. Npr. Moja tvrtka d.o.o.

  3. Npr. info@seo.hr

  4. Npr. 013378808

  5. Npr. http://www.seo.hr