Google Analytics

Cilj korištenja Google Analytics aplikacije je praćenje posjećenosti vaših web stranica na način da shvatite kako ih vaši posjetitelji pronalaze i koriste te da time unaprijedite prodaju vaših usluga i proizvoda.


Cijena usluge: od 2000.00 kn + PDV/jednokratno

Google Analytics je jedna od najpoznatijih besplatnih online aplikacija za praćenje posjećnosti web stranica. Osim praćenja posjećenosti web stranica aplikacija daje i uvid u način kako vaši posjetitelji koriste vaše stranice. Sa Google Analytics aplikacijom je moguće točno pratiti odkuda posjetitelji dolaze na vaše web stranice, kako se kreću vašim web stranicama, koliko vremena provode na vašim stranica, koje akcije poduzimaju te kada i zašto odlaze sa vaših web stranica. Uvidom u te podatke moguće je web stranicu unaprijediti te time privući sve više posjetitelja koji će se redovito vraćati. Navedeno unaprijeđenje također će vam omogućiti povećanje prodaje vaših proizvoda i usluga.

Google Analytics

Što je uključeno u cijeni usluge?

U cijeni usluge je uključena kompletna instalacija Google Analytics aplikacije na vaše web stranice. Potrebno je postaviti Google Analytics kod na sve vaše stranice kako bi aplikacija počela mjeriti posjećenost i način na koji posjetitelji koriste vaše web stranice. Zatim, ovisno o vašim potrebama, potrebno je definirati te instalirati opcije (Goals i E-commerce) za praćenje akcija te prodaje vaših proizvoda i usluga. Nakon kompletne instalacije Google Analytics aplikacije na vašim web stranicama imati ćete dnevni uvid o uspješnosti vaših web stranica. Kontaktirajte nas kako bi zajednički definirali sve potrebne opcije za instalaciju.

Javite nam se

  1. Npr. Pero Perić

  2. Npr. Moja tvrtka d.o.o.

  3. Npr. info@seo.hr

  4. Npr. 013378808

  5. Npr. http://www.seo.hr