Google Adsense

Cilj Google Adsense programa je zaraditi novac prikazujući na svojim web stranicama relevantne Googleove oglase. Kvalitetnijim postavljanjem oglasa moguće je povećati dnevnu zaradu.


Cijena usluge: 800.00 kn + PDV/jednokratno

Google Adsense je besplatni program namijenjem vlasnicima web stranica kako bi u suradnji sa Googleom povećali svoje prihode od oglašavanja. Putem korisničkog sučelja moguće je preuzeti kodove koje je potrebno postaviti na vlastite web stranice kako bi se počeli prikazivati relevatni Googleovi oglasi. Kada god vaši posjetitelji kliknu na Googleov oglas vi zarađujete. Kompletan pregled broja prikazivanja oglasa i broja klikova na oglase, kao i pregled zarade, moguće je pratiti preko Google Adsense sučelja.

Google Adsense

Što je uključeno u cijenu usluge?

U cijenu usluge uključena su 2 sata konzultacija (npr. Skype, Google Hangout ili sastanak uživo) u kojima ćemo zajednički pregledati vaše web stranice i dati preporuke što je potrebno napraviti kako bi se prihod od Googleovih oglasa na vašim stranicama povećao. Za više informacija o ovoj usluzi slobodno nas kontaktirajte.

Javite nam se

  1. Npr. Pero Perić

  2. Npr. Moja tvrtka d.o.o.

  3. Npr. info@seo.hr

  4. Npr. 013378808

  5. Npr. http://www.seo.hr