Roditelji.hr - društvena mreža za roditelje

Evo još jednog hrvatskog social network sajta ili po hrvatskom nove društvene mreže, www.roditelji.hr. Portal sa svojstvima društvene mreže namijenjen je svim roditeljima i onima koji to žele postati, zatim djeci te svim ostalim posjetiteljima koje interesiraju teme vezane uz roditeljstvo. Sastoji se od dva dijela, prvi dio je namijenjen informiranju posjetitelja i članova na temu roditeljstva putem autorskih članaka, dok je drugi dio zajednica gdje registrirani korisnici mogu kreirati vlastite obiteljske profile, pisati obiteljski blog, umrežavati se sa drugim obiteljima, otvarati i pridruživati se raznim grupama, sudjelovati na forumu i slično.

Roditelji.hr

Zatražite SEO analizu

4 komentara

 1. Napisao Haris Cengic — 18.09.2008. u 06:33:30

  Zanimljivi su tekstovi skroz tamo, procitao sam desetak clanaka jer cu uskoro biti tata :) Izgleda da imaju problem sa putanjom css fajla, jer citavo vrijeme css se nije ucitavao al me to nije sprijecilo da procitam neke od tekstova. Hvala na korisnom linku.

 2. Napisao nikola — 18.09.2008. u 08:45:21

  vec duze vrijeme sam cekao kad ce izaci jer prije nego sto su ista objavili na webu procitao sam u novinama da ce krenuti novi portal / mreza s radom ... zena cita te casopise razne za mame ... stvarno su dobro odradili posao svidja mi se jako ...dizajn, teme, funkcionalnost ... 5+

 3. Napisao SSpin - BizBuzz — 18.09.2008. u 10:23:48

  Jos jedan od funkcionalnih CMS-ova na delu u hrvatskoj Internet sferi. Jako pohvalno i korisno.

 4. Napisao Toni Aničić — 19.09.2008. u 15:32:22

  Ideja je dobra ali realizacija mi se baš i ne sviđa. Dizajnerski gledano layout mi nekako izgleda kao da nisu pazili na bannere pa su ih sad sam bacili gore i sa strane, linkovima fale neki hoveri kao i izborniku a i logotip mi nije baš nešto.

Komentirajte!